Cute Gingerbread Man Beginning <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d1463548123964329129\x26blogName\x3dIntanSuryanaZakaria\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://enamtujuhsembilanenam.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://enamtujuhsembilanenam.blogspot.com/\x26vt\x3d-8912744443041136368', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>





Profile Affiliates Tagboard Awards Joined History Credits
? Welcome to Intan Suryana's blog
Journal

18 January 2013

A sister is a gift to the heart, a friend to the spirit, a golden thread to the meaning of life
-Isadora James-

Assalamualaikum (:

Fuhhhhhhh, lamanya tak online. Isnin sampai jumaat tak online. Ni baru sempat nak mengupdate blog hikhik. Homework seminggu ni ya Allah tak terkata banyaknya. Dengan tusyen lagi. Sampaikan nak study pun takdooo masa. Tapi buat homework ni pun kira study lah kann. Okay lah tuu. Harapkan cuti sabtu ahad jelah study. Yang penting homework semua MESTI siapkan dulu. Penat jugak rupanya jadi form5 ni. Dulu form4 takde homework banyak cenggini. Masa terlebih banyak pulak. Tapi selalu dibazirkan ): hahahaha. Beg pun berat. Buku tebal tebal. Dugaan betul nak spm ni. Apa apa pun kena banyak sabar lah. Kata nak berjaya kan eceh :p hahahaha

Harini kakak balik. Yayyyy seronoknyaaa. Banyak gila benda nak cerita pada dia. Nak ngadu pada dia ): Ha ngadu ngadu, pastu nanti madah kena bahan je. Kuat ngadu lah bla bla bla........... Bosan ah dengar orang kutuk aku. Rasa macam femes pulak. Sana sini orang sebut nama aku. Sana sini nak mention nama aku kat blog dia kakakakaka. Teruskan ehhhhh. Nanti aku boleh jadi femes macam artis. Uuuuuuu seronoknya -.- 


Tadi pergi tadika teman mama. Pastu bagi bebudak ni main lego. Asyik memekak je -.- Aku pun dah takde kerja dok melayan lego tu jugakkk. Dan.... buat nama sendiri hahahahaha. Bosan doh seriously. Pastu pukul 3.30 diorang balik. Tinggallah 2 orang budak kecik ni. Ya Allah seriously comel. Comel sangat. Diorang macam kembar tapi sebenarnya tak. Sorang 4 tahun sorang 5 tahun. Tengok ni.......................... hehehehe


Yang sebelah kanan tu abang. Nama dia Zafri. Yang sebelah kiri tu adik. Nama dia Adan. Nama penuh dia ramadan. Serious comel :p Macam kembar enn ? hahaha. Macam mana pun still aku yang paling comel kekeke. Tapi diorang ni nakalnya ya Allah tak terkata. Asyik bising je. Aku apalagi menjerit ah suruh diam. Dah lama dah aim budak ni. Tapi baru tadi dapat berkenalan. Mak diorang amek lambat. Sempat lah interview, amek gambar semua. Petah jugak bercakap.

Bestnya kalau ada adik adik macam ni. Nakal pun takpelah. Asalkan comel. Tu paling penting heheheh. Teringin nak ada adik sebenarnya. Rasa macam tak best nak berkongsi adik dengan orang lain. Tapi nak buat cemana, aku yang bongsu. Akulah adik -.- Tak best pun jadik anak bongsu sebenarnya haha. Yang paling best dengan budak kecik ni bila berbual dengan dia. Semua yang dia cakap, semuanya betul. Budak kecik mana boleh bohong. Apa yang dia nampak, tulah yang dia cakap. Okay comel :')

Malamni maharaja lawak mega final. K support jozan forever and ever. Kenapa shiro ada. Kan aku dah terpaksa curang dengan jozan :p ekekeke. Jozan and Shiro! Forever! K gedik. Nanti kena bahan lagi hahah! Kbyeeeeeeeee. Assalamualaikum. May GOD always bless my day. In sha Allah :') Nanti update pasal birthday mimi pulak! Haha bye!


Intan Suryana